Monday, March 17, 2008

11,3,2008 Graffiti, Pasila


_MG_5396.CR2, originally uploaded by anttia.

2 comments:

Anonymous said...

Graffiti on Todellisen Paskataiteen pakkosyöttöä.

Graffiteja maalaavat kakarat nuuhkivat ensin himokkaasti sian peräaukkoa ennen kuin lähtevät vandalisoimaan muiden omaisuutta. Sian peräaukon imppaaminen virittää heidät sopivaan mielentilaan ja antaa heille suurta nautintoa. Tämä sian peräaukon imppaaminen näkyy suoraan näiden paskovien kakaroiden maalausten laadussa.

Hei te pässinpäät siellä. Tulkaa järkiinne.

Kuka on niin tyhmä että luulee että seinille paskominen on taidetta? Kuka on niin tyhmä että luulee että näillä kakaroilla on jokin oikeus tuhota muiden omaisuuttta? Kuka on niin tyhmä että luulee että paljas betoniseinä on kauniimpi kun siihen on joku Paskova Kakara käynyt spruittaamassa omat graffitipaskansa? Tulkaa järkiinne.

Näiltä kusipäiltä puuttuu perusasioiden ymmärrys. Jos et omista sitä seinää niin sinulla ei vittu ole mitään oikeutta sotkea siihen omaa graffitipaskaasi.

Tällaisten perusasioiden ymmärtäminen on näille Paskoville Kakaroille mahdotonta koska he ajattelevat peräsuolella eivätkä aivoilla.


Älkääkä tulko lässyttämään mitään taiteesta. Kun tehdään oikeaa taidetta siinä ei tuhota muiden omaisuutta.

Luuletteko te ihan oikeasti että tuolla siltojen alla yön pimeydessä hääräävät lökäpöksy-huppari runkkarit ovat taiteilijoita? Luuletteko te ihan oikeasti että kyseessä on jokin taiteen alakulttuuri?

Ei teillä mitään alakulttuuria ole. Peräsuoli-kulttuuri teillä on.

Tosiasia on että graffiti on kusipäiden harjoittamaa mielivaltaista vandalismia ja ympäristöterrorismia.

Maalausjälki on niin karseata että sitä ei voi muuten selittää kuin edellä mainitun sian peräaukon imppaamisella.

Oletko sinäkin peräaukko-imppaaja-maalari ?

antti said...

Kiitos vaan anonyymille kommenteista, toivottavasti helpotti kun pääsit purkamaan itseäsi himena tänne internetin virtuaalisille seinille.